Thursday 04 November
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
EP Release: OKRA
Genre: Electronische pop
Open: 20:30 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: OKRA

OKRA
OKRA - het project van zangeres en songwriter Maaike van Dijck - met Nederlandstalige popnummers, gehuld in een elektronisch jasje, vertellen autobiografische verhalen waar Van Dijck al haar creativiteit in kwijt kan. Haar eerlijke teksten in combinatie met haar zuivere stem vormen een eigentijds geluid. Waar het ene nummer in stilte ontroert, kan je bij het volgende niet stil blijven staan. 

Denk aan: Eefje de Visser, Maan en Roxeanne Hazes.

In oktober 2018 won OKRA de ‘Muzikale Snelkookpan’ op de BumaNL Awards met haar eerste single ‘Alles of Niets’, in samenwerking met producer Holger Schwedt (Bløf, vanVelzen). Eerder dat jaar tekende ze een platencontract bij Redline Music, waarbij ze ook haar tweede single ‘Heimwee’ uitbracht. In 2020 deed ze mee aan de Popronde van dat jaar en later in augustus stond ze al bij ons met een uitverkocht corona concert met livestream. Nu mogen we haar weer verwelkomen; dit keer voor haar EP Release. 

Spotify
YouTube
Instagram: @ik.ben.okra

INFO
Datum | Donderdag 4 november
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,- 

Facebook-event

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 4 November 2021, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free