Friday 12 November
Tickets Cinetol // 21:00 // € 9,50
Single Release: Radio Trapani
Genre: Electronisch, Emo, Jazz-folk, Synth-pop
Open: 21:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: Radio Trapani, tba

RADIO TRAPANI (NL/ITA) 
Het alter ego van de Amsterdam-based Dario Trapani: een producer en songwriter die emo hits schrijft all by himself in de studio. Zijn esthetiek mixt elektronisch en akoestisch, overgoten met nostalgische songteksten. De nummers vertalen zijn brede muzikale interesse in iets nieuws; een edgy blend van jazz-folk en synth-pop. Geschikt voor art kids en mensen die naar Porches luisteren. 

Dit jaar heeft hij zijn eerste EP ‘Year of Summers’ uitgebracht, waar hij samen heeft gewerkt met zangeres Alison Rachel (Honeymoan) én is hij aan het debuten met drie singles van zijn solo act Radio Trapani.

Spotify
YouTube
IG: @radio_trapani

???????????? ???????????????????? ???? ???? ???????????????????????????????????? (???????????????????????????? ????????????????)
Cow Shift Z is componist van elektronische muziek en performer. Elektronische dansmuziek geeft haar de ruimte om haar innerlijke wereld uit te drukken en verhalen te vertellen met een vrije en experimentele mindset.

Cassandra komt met een eigen intrigerende cultuur en geluidswereld, gecombineerd met andere genres als industrial, trance, hardcore, elektro - meestal verkend door Cow Shift Z. Na eerdere samenwerkingen hebben ze onlangs besloten om elkaars krachten te bundelen.

Spotify
Instagram: @cowshiftz

INFO
Datum | 12 november
Doors | 20:30
Showtime | 21:00
Tickets | €9,50

Facebook Event

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free