Friday 29 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
Cinetol presents: Gene Gene + Tom Catnip
Genre: Indie, poprock
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: Gene Gene, Tom Catnip

Gene Gene
De spiksplinternieuwe band Gene Gene omschrijft zijn muziek zelf als ‘cosmic tropics’: een mix van psychedelische tropische grooves, rock en dub. Het afgelopen jaar hebben zij van de Corona tijd gebruik gemaakt om hun sound te ontwikkelen en de eerste plaat is on it’s way.

De groep is multidisciplinair met zelfgemaakte kostuums, videoclips en artwork - in samenwerking met bevriende muzikanten en grafisch artiest. De band bestaat uit leden van de Songchoo Club en begin 2021 brachten de vier samen een week door met Nicola Mauscovic (The Mauskovic Dance Band) voor opnames.

Instagram: @genegene.band

Tom Catnip
“Die jongens hebben veel met oude muziek, van die seventies psych rock. Het zijn drukke baasjes maar ze pakken ook hun rust. Die zanger is geloof ik een soort kluizenaar geweest. Ze hebben een lekkere gitarist, met lang golvend rood haar en op bas en drums een geflipt stel broers. Kan niet wachten ze weer live te zien.” —  Zorba & Jim

Instagram: @tomcatnip

INFO 
Datum | 29 oktober 
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30
Tickets | 9,50

- Check hier het Facebook event -

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
Available until 29 October 2021, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free