Friday 22 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Cinetol Presents: Weak Moves + PAULA
Genre: Punk, Jazz, Experimental Rock
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Weak Moves, PAULA

Cinetol Presents: Weak Moves + PAULA 

Weak Moves 
De Amsterdamse Jespfur maakt onder alias Weak Moves muziek met een intrigerende combinatie van Punk, Jazz, Slowcore en Experimentele Rock. Nadat de self released EP 'The First Moves' uitkwam kreeg het project wereldwijde aandacht in de underground scenes. Twee jaar later werd het tijd voor live shows en werd de drie koppige band om het project gevormd. De eerste (onaangekondigde) show in een Amsterdamse keuken was een groot succes en het project is klaar om de lokale venues te bestormen; volgende op het programma: Cinetol op 22 oktober. 

PAULA 
PAULA is een onafhankelijk solo project van Ruben Oosterman (bekend van Klaplong), waarin hij lieve, melancholische gitaren, gesatureerde drum machines en samples combineert tot een vette sound. 

INFO 
Datum | 22 oktober 
Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 10,- 

Facebook Event

Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free