Saturday 23 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Cinetol Presents: Certain Animals + My Blue Van
Genre: Rock
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Certain Animals, My Blue Van

Cinetol Presents: Certain Animals + My Blue Van 

Certain Animals 
Zoals Giel Beelen en Leo Blokhuis het zo mooi zeiden: "Als je zo'n prachtige band hebt als Certain Animals, dan draai je die met heel erg veel plezier."  Of in ons geval, boek je ze met veel plezier! Rotterdams trio Certain Animals maakt meerstemmige, melodieuze rock en steekt daarbij niet onder stoelen of banken waar de bandleden thuis naar luisteren. Grootheden uit de jaren '60 en '70 liggen daar dagelijks op de draaitafel, maar ook het fuzzy en phasey werk van een hedendaagse band als Tame Impala hoor je terug in de muziek van Certain Animals. Of zoals het blad MusicMaker het zei: “Eigen (ongetwijfeld jarenlang en voortdurend) onderzoek naar The Beatles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young laat sporen na, maar Certain Animals gaan met hun intelligent opgebouwde composities en steevast meerstemmig gezongen werk vooral hun eigen weg.”

Wat je van Certain Animals in Cinetol kan verwachten? Een band met een eigenzinnig geluid, die zich live vertaalt naar een energieke show, intieme momenten en explosieve uitbarstingen. 

Spotify
Youtube
IG: @certainanimals 

My Blue Van 
Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat de mannen van My Blue Van op een zomerse namiddag zaten te jammen op het trapje van een studentenhuis aan de Utrechtse Vleutenseweg, toen er aan de overkant van de straat ineens een oude blauwe bus parkeerde. De drie keken elkaar aan, hieven de bierblikken en de bandnaam was een feit. In de daaropvolgende jaren speelde My Blue Van door het hele land, won diverse prijzen en nam drie goed ontvangen albums op.

Juli 2021 verscheen de nieuwste, naamloze plaat. Wie de tien tracks beluistert, valt van de ene verbazing in de andere. Rauwe rhythm-and-blues, funkrock, ja, zelfs hiphopbeats werden gekneed tot een geheel, dat je het ene moment venijnig om de oren slaat en dan weer meevoert naar een zonnige kustlijn. “Meer dan ooit heb ik mijn eigen ervaringen over de liefde, vriendschap en de algehele staat van de mensheid in de teksten verwerkt.”

Spotify
Youtube
IG: @mybluevan.band

INFO 
Datum | zaterdag 23 oktober 
Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 10,- 

Facebook Events

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free