Thursday 07 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
Cinetol presents: The Holy (FI)
Genre: Alternative, Rock
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 11
Line up: The Holy (FI)

Cinetol presents: The Holy 

De Finse alternatieve rockband The Holy gaat al sinds 2014 mee en zet sindsdien al jaren de Noord-Europese muziekscene op stelten. Afkomstig uit een van de donkerste landen uit de wereld, staat de band bekend om hun noordelijke melancholie, explosieve shows en hun ongebruikelijke formatie; de twee drummers houden het tempo ten alle tijden hoog. De mix van invloeden van post-punk, Bruce Springsteen, Peter Gabriel en krautrock zijn terug te horen in de sound en songwriting. 

Sinds het allemaal begon in de kleine venues van Helsinki, heeft The Holy een lange weg afgelegd en meer dan 100 shows gespeeld, van de grotem Finse festivals tot een Europese tour langs o.a. Eurosonic en Reeperbahn Festival. In oktober 2020 kwam hun langverwachte sophmore album Mono Freedom uit, die ze nu eindelijk mee nemen op tour. En laat die tour nou net langs Cinetol komen! 

IG: @theholyband 
Spotify 

INFO 
Datum | 7 oktober 2021 
Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 11,- 

Facebook Event

Coronamaatregelen 
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl. 

 

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free