Thursday 02 September
Tickets Cinetol // 20:30 // € 5
Cinetuin: Sidik & de panter (ism Plan C)
Genre: Film, music film, Arab cinema
Open: 20:30 - 22:30 hrs
Tickets: € 5

Deze zomer neemt Cinetol de buurt en rest van de stad mee in een muzikale reis door de filmwereld. Buiten in onze tuin gaan we documentaires en films vertonen waarin muziek een centrale rol speelt. Voor deze gelegenheid gaat Cinetol een speciale uitwisseling aan met buurthuis Plan C, waarbij de bezoekers in beide tuinen een kijkje kunnen nemen.

UPDATE: in verband met technische complicaties vertonen we op 2 september de Koerdische film Sidik & de Panter in plaats van Half Moon.

2/9 - Sidik & de panter (Reber Dosky, 2019)
Locatie: Cinetol | Tijd: 20:30

In het ruige berglandschap van Koerdisch Noord-Irak woont de Perzische panter. Tenminste, daar is Sidik van overtuigd. Uitgerust met verrekijker en wandelstok trekt hij als een pelgrim door de heuvels en speurt hij naar eventuele bewijzen voor de aanwezigheid van deze luipaardachtige. Al vijfentwintig jaar lang.

Met introductie van een Koerdische muzikant en dichter.

Bekijk de trailer hier.

 

Info en tickets:
De tickets kosten €5 inclusief een gratis kopje koffie of thee.
Buurtbewoners uit de Diamantbuurt en IJsselbuurt mogen deze voorstelling gratis bezoeken. Meldt je als buurtbewoner aan door te mailen naar: info@cinetol.nl

Adres: Cinetol | Tolstraat 182 | 1074 VM Amsterdam

Dit programma is medemogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Select tickets
Ticket Half Moon € 5.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free