Thursday 23 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
EP Release: Tallulah Rose + Wynnm
Genre: Neo Soul, Singer-songwriter
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Tallulah Rose, Wynnm

'Rise' EP Release: Tallulah Rose 

Tallulah Rose maakt muziek met neo soul vibes en grooves die je ziel raken en je aan het dansen krijgen. Schots/Australische zangeres en saxophonist Tallulah Rose brengt haar debuut EP 'Rise' naar het Cinetol podium. Ze schrijft over de diepte van de menselijke ervaring en emotie, van overmoed tot verdriet, woede en het proces van genezing. Achter Tallulah staat een fantastische band van internationale artiesten, zoals Fanny van Dijk, Adam Kiepuszewski en Max Seargant. Samen presenteren ze een bundel verfrissende nieuwe muziek die je niet wil missen. In de sound herken je inspiratiebronnen Tom Misch, Jordan Rakei, Phony ppl en Moon Child terug. 

Spotify 
IG: @ta.lula 

Support: Wynnm 
Wynnm en haar band hebben een beetje hetzelfde effect als sonische lavendel, kalmerend en toch aanstekend. Wynnm's luchtige vocals en dromerige soundscapes leggen de nadruk op de prachtige en hartverscheurende ervaringen van het leven en creeëren een intieme luister ervaring. Ze gaat pas een jaar mee in het muziekcircuit, waarin ze haar EP 'Moonwalking' uitbracht en een internationaal (radio) publiek heeft bereikt. Begin 2022 staat haar debut album op de planning die uit zal komen op het Amsterdamse label TCBYML. 

Spotify 
IG: @imwynnm

INFO 
Datum // 23 september 2021 

Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 10,- 

Facebook Event 

Corona Maatregelen 
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen zitplek voor 56 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Ticket 19:30 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free