Friday 13 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
TDI presents: Family Time + Surfing Stingrays (new date)
Genre: Psychedelic, Indie-Rock, Opera-pop
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Family Time (ES), Surfing Stingrays

The Daily Indie presents: Family Time + Surfing Stingrays

The Daily Indie en Cinetol zetten pre-corona maandelijks een knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L’Eclair, La Loye en Bartek hier te zien. We pakken de draad weer op met Family Time (ES) en Surfing Stingrays (NL).

Family Time (ES)
In de lente van 2017 trokken twee Spanjaarden zich terug uit Londen naar Mallorca, waar ze een kleine studio opbouwden, een collectie liedjes schreven en opnamen. Family Time bracht zichzelf in de spotlight door hun infamous Hotel Tour, waarin ze hun home made pop-opera speelden voor het nietsvermoedende Spaanse hotelpubliek. Inmiddels hebben ze besloten dat het eindelijk tijd is om hun langverwachte, op Mallorca opgenomen, album de wereld in te slingeren. The Great Abismo is een expressief ‘opera pop’ album, een filmische ervaring die je mee neemt in de gedachtes van zijn held. Soms teder, soms uitzinnig en vaak op het randje van verontrustend. Het album is een verkenning van isolatie, waarin de worstelingen van man zijn, gefaalde pogingen tot intimiteit en de verontrustende pogingen tot liefde die daarop volgen tegen de achtergrond van een decadent vakantie resort worden gezet.

De Spaanse band tourt dit jaar door Europa en ze pakken Amsterdam onderweg mee!

Spotify: https://spoti.fi/3izZrLC
Youtube: https://bit.ly/3iCSdX7
Instagram: @familytime___

Surfing Stingrays (NL)
De Amsterdammers en jeugdvrienden van Surfing Stingrays maken Psychedelische Indie. Hun gedeelde liefde voor psych en indierock bracht ze samen en leverde hun zelf geproduceerde debut ‘Surfing Stingrays EP’ op in 2018. Ze worden geïnspireerd door zowel moderne bands als Tame Impala en Pond, als door old-timers The Beatles en The Kinks. Afgelopen jaar hadden ze eigenlijk hun tweede album willen uitbrengen, maar de Corona Pandemie zette hier een kleine halt op. Wel brachten ze de afgelopen tijd vier quarantaine songs uit. Inmiddels zijn de opnames hervat en staat de release van het album ‘Red Pill Society’ op de planning.

Spotify: https://spoti.fi/3iCSY2p
Youtube: https://bit.ly/2UXUe8h
Instagram: @surfingstingrays

INFO
Datum: Vrijdag 13 mei (new date)
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-

CORONA MAATREGELEN
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 13 May 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free