Wednesday 11 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Cinetol Presents: Family Time + Died | Nieuwe Datum
Genre: Psychedelic, Indie-Rock, lo-fi
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Family Time (ES), Died

Cinetol Presents: Family Time + Surfing Stingrays

The Daily Indie en Cinetol zetten pre-corona maandelijks een knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L’Eclair, La Loye en Bartek hier te zien. We pakken de draad weer op met Family Time (ES) en Surfing Stingrays (NL).

Family Time (ES)
In de lente van 2017 trokken twee Spanjaarden zich terug uit Londen naar Mallorca, waar ze een kleine studio opbouwden, een collectie liedjes schreven en opnamen. Family Time bracht zichzelf in de spotlight door hun infamous Hotel Tour, waarin ze hun home made pop-opera speelden voor het nietsvermoedende Spaanse hotelpubliek. Inmiddels hebben ze besloten dat het eindelijk tijd is om hun langverwachte, op Mallorca opgenomen, album de wereld in te slingeren. The Great Abismo is een expressief ‘opera pop’ album, een filmische ervaring die je mee neemt in de gedachtes van zijn held. Soms teder, soms uitzinnig en vaak op het randje van verontrustend. Het album is een verkenning van isolatie, waarin de worstelingen van man zijn, gefaalde pogingen tot intimiteit en de verontrustende pogingen tot liefde die daarop volgen tegen de achtergrond van een decadent vakantie resort worden gezet. De Spaanse band tourt dit jaar door Europa en ze pakken Amsterdam onderweg mee!

Spotify: https://spoti.fi/3izZrLC
Youtube: https://bit.ly/3iCSdX7
Instagram: @familytime___

Died
'Als Spinvis en Nirvana een kind zouden baren'. Died is het nederpop-project van maker en songwriter Diederick van Rijsewijk. Met zijn nederlandstalige poëzie, en verhalen over liefde seks en frustraties neemt hij je mee in zijn hersenspinsels. Died zijn nummers zijn rauw en gelikt, en uitbundig en intiem. Komt dat zien.

https://www.instagram.com/died.music/
https://spoti.fi/3M1oggO

INFO
Datum: Woensdag 11 mei (new date)
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | 10,-

Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free