Thursday 17 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,90
Cinetol presents: The Resurrection (support: ...Centraal) | Nieuwe Datum
Genre: Electronic, Industrial, Disco
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,90
Line up: The Resurrection

Cinetol presents: The Resurrection 

De 'body music' van The Resurrection versmelt live zang en instrumentatie met de fysieke elektronische drive van techno. Melodische synth en zang lijnen met scheurende bassen die niet zouden misstaan op festival mainstages of de meest duistere clubs wisselen elkaar af. Een hechte groep gevormd in 2019 door muzikanten met een geschiedenis van samenwerking, het viertal voegt het podium met de dansvloer en het lichaam met de machines samen. Hun broeierige, intense live geluid brengt elke club of festival tot eruptie.

Spotify 
IG: @the.resurrection.music 

 

Support: (…)Centraal

(…)Centraal, een band met zeven leden, propt zich knus op het podium en komt ieder verblijden met een vrolijke bak absurdistische Nederlandstalige post-punk-pop. Een beetje als een hele vroege Doe Maar, of een vergeten 80’s-new wave band uit de Amsterdamse krakersscene. Maar dan nieuw, hedendaags en uit Utrecht. Hoe je de haakjes en puntjes in de bandnaam uitspreekt zijn ze nog over na aan het denken, maar dat ze een leuke show neer kunnen zetten staat vast.

INFO
Datum: Donderdag 17 maart
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30 
Tickets | 9,90
Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public

Facebook Event 

Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 9.90
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free