Friday 24 September
Tickets Cinetol // 21:00 // € 10
TDI presents: Baby's Berserk | Uitverkocht
Genre: post-punk
Open: 21:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Baby's Berserk

The Daily Indie presents: Baby's Berserk 

Baby's Berserk werd gevormd in 2019 en geïnspireerd door 90's rave cassettes en no wave. Opgericht door Lieselot Elzinga (Modelabel: Elzinga), Mano Hollestelle, ook bekend van Mauskovic Dance Band, en de Canadese Puggy Beales met het idee een nieuwe draai te geven aan underground rave en 90's housemuziek. Later sloot ook Silia Hollestelle zich aan met wie ze de singels 'What I Mean' en 'Sleepless' uitbrachten op het Zwitserse label Bongo Joe. De dansbare postpunk van Baby's Berserk transporteert je naar wazige herinneringen van nachtelijke dansvloeren door middel van spacey analoge synths en basgedreven grooves. 

29 juli spelen ze in Cinetol, helaas zonder Puggy Beales i.v.m. Corona. 

IG: @babysberserk
Spotify
Live video

INFO 
Nieuwe datum // 24 september 2021  

Doors | 21:00 
Showtime | 21:30 
Tickets | 10,- (uitverkocht)

Corona maatregelen
Naar aanleiding van de versoepelingen die op 26 juni door de overheid werden ingevoerd, is het weer mogelijk om concerten te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. We hebben voor toegang tot deze show een van de eerdergenoemde bewijzen van je nodig. Hiervoor kan je gebruik maken van de Coronacheck-app. Voor een toegangstest kan je een gratis afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org.

Select tickets
Ticket € 10.00
No longer available
Invite only € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free