Thursday 16 September
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
EP Release: Bob Hoving Quintet | Uitverkocht
Genre: Jazz
Open: 19:30 - 21:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Bob Hoving Quintet

EP Release: Bob Hoving Quintet 

Bob Hoving Quintet; een collectief van Amsterdamse muzikanten geworteld in de Jazz traditie maar met een nieuwsgierig oog voor het onbekende.

Met dit project wil het Bob Hoving Quintet de verbeelding van mensen prikkelen om het fenomeen "Jazz" niet te zien als iets wat zelfde begrepen wordt, maar eerder als iets dat niet begrepen hoeft te worden. Dit Alternatieve Jazz Quintet zal je gegarandeerd op de rand van je opgelegde anderhalve meter vak krijgen.

De band onder leiding van de Leidse Bob Hoving bestaat uit een aantal landelijk geprezen muzikanten. Drummer Tim Hennekes staat bekend om zijn speelse doch betrouwbare speelstijl, bassist Tijs Klaassen (Tijs Klaassen Quintet) wordt geprezen voor zijn creatieve aanpak van de lage noten en tenor saxofonist Egor Doubay is een groeiende naam in de Benelux. 

Support 
Keenan Mundane is een underground Hip Hop artiest. De producer/rapper combineert harde beats met vocals en lofi instrumentals in een set met persoonlijke lyrics. 

 

INFO
New date // 16 september 2021 

Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 10,- 

Corona maatregelen 
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen zitplek voor 56 man publiek. Hierbij maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem en hoeft er geen 1,5 meter afstand bewaard te worden. Wel moet je voor toegang tot deze show een geldig herstelbewijs (max. 6 maanden oud), vaccinatiebewijs of negatief test bewijs bij je hebben. Je kan hiervoor gebruik maken van de Coronacheck-app.

 

Select tickets
Ticket 21:00 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free