Wednesday 14 July
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
EP Release: Bob Hoving Quintet
Genre: Jazz
Open: 19:30 - 21:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Bob Hoving Quintet

EP Release: Bob Hoving Quintet 

Bob Hoving Quintet; een collectief van Amsterdamse muzikanten geworteld in de Jazz traditie maar met een nieuwsgierig oog voor het onbekende.

Met dit project wil het Bob Hoving Quintet de verbeelding van mensen prikkelen om het fenomeen "Jazz" niet te zien als iets wat zelfde begrepen wordt, maar eerder als iets dat niet begrepen hoeft te worden. Dit Alternatieve Jazz Quintet zal je gegarandeerd op de rand van je opgelegde anderhalve meter vak krijgen.

De band onder leiding van de Leidse Bob Hoving bestaat uit een aantal landelijk geprezen muzikanten. Drummer Tim Hennekes staat bekend om zijn speelse doch betrouwbare speelstijl, bassist Tijs Klaassen (Tijs Klaassen Quintet) wordt geprezen voor zijn creatieve aanpak van de lage noten en tenor saxofonist Egor Doubay is een groeiende naam in de Benelux. 

Support 
Keenan Mundane is een underground Hip Hop artiest. De producer/rapper combineert harde beats met vocals en lofi instrumentals in een set met persoonlijke lyrics. 

 

INFO
14 Juli 2021 

Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 10,- (totaal 28 beschikbaar) 

Corona maatregelen 
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Select tickets
Ticket € 10.00
Available until 14 July 2021, 19:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free