Thursday 19 November
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10,00
For Emo Girls
Genre: Crossover
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10,00
Line up: Joya Mooi, Marly Pierre-Louis, Tahira Koulen

For Emo Girls

Schrijver Marly Pierre-Louis en zangeres Joya Mooi bundelen hun krachten voor de tweede editie van For Emo Girls, een avond waar ruimte is voor het vinden van vreugde binnen verdriet, met oog voor kleine, grappige en meeslepende emoties. Met live muziek en poëzie schijnen we licht op de onvermijdelijke, herhaaldelijk en alledaagse blues. Van angst, verdriet tot woede – groter dan ooit is de behoefte om gevoelens over deze huidige tijd te ontleden en te delen. 
 

Joya Mooi


Joya Mooi is een zangeres met een brede muzikale achtergrond die wordt gekenmerkt door haar achtergrond als conservatorium-getrainde muzikant. De Amsterdamse zangeres is sterk beïnvloed door jazz, hiphop en R&B, genres die ze vloeiend combineert in haar werk. Met wortels in Zuid-Afrika geeft Joya inzicht in de ervaringen van een nieuwe generatie uit de Afrikaanse diaspora. Relaties, identiteit en verbondenheid zijn terugkerende onderwerpen in haar muziek, thema’s die ze belicht op haar album The Ease Of Others. Medio oktober komt Joya met een nieuwe EP.

 

Marly Pierre-Louis

Marly Pierre-Louis is een schrijver uit Brooklyn, momenteel gevestigd in Amsterdam. Ze gebruikt technologie, kunst en woorden om verhalen te vertellen, mensen te verbinden met ideeën. Marly is de mede-oprichter van het Amsterdam Black Women-collectief - een gemeenschap van zwarte vrouwen uit de diaspora. Daarnaast is ze mede-oprichter van fuck zine en co-editor / curator bij Versal.

Tahira Koulen

Tahira Koulen is een gepassioneerde milieuactivist die afgelopen jaren alles rondom postkolonialisme en Europese cultuur bestudeerde. Sinds kort houdt zij zich bezig met kunstgeschiedenis in Leiden. Haar dagen brengt ze door met lezen, schrijven en consumeren van kunst, poëzie en genezing.

INFO

Tweede editie: For Emo Girls
Donderdag 19 november
19:30 // Doors
20:00 // Showtime
Tickets: 10,00 (25 Beschikbaar)

Check het Facebookevenement hier

CORONAMAATREGELEN

Bij deze show is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 25 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naar 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk houden.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free