Wednesday 03 November
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11,50
Cinetol Presents: Roaring Cats + Meek Hokum
Genre: Jazz, Blues
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 11,50
Line up: Roaring Cats, Meek Hokum

Cinetol Presents: Roaring Cats + Meek Hokum 

De band, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in het uitvoeren van deiningsnoten voor voor stilzittende drinkers én hyperactieve swingdansers: een sprong terug naar de roaring twenties, waar een mix van geluiden uit alle culturen de sound van New Orleans teweegbracht. De muziek was hot en swingend en onmogelijk om bij stil te blijven staan. Roaring Cats zijn het voorbeeld van een tijdloze samensmelting van identiteiten en muzikale ideeën tot een genre die de maatschappij in zijn greep hield voor vele jaren. Hun repertoire bestaat uit originele arrangementen van de fijnste deuntjes van de topartiesten van die tijd: van Fats Waller tot Jelly Roll Morton en Sydney Bechet, Duke Ellington tot de Hot Five en Five Pennies.

Video 1: https://bit.ly/RoaringCats-Video1
Video 2: https://bit.ly/RoaringCats-Video2
Instagram: @roaring.cats

Meek Hokum 
Meek Hokum is een Italiaanse muzikant die traditionele en originele Blues, Ragtime en Ballads speelt op gitaar en banjo. 

Video 1: https://bit.ly/MeekHokum-Video1
Video 2: https://bit.ly/MeekHokum-Video2
Instagram: @meekhokum

INFO
Datum | woensdag 3 november
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €11,50
Facebook Event | link

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 11.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free