Saturday 10 October
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
TDI presents: Tiigre + Abe and the Roomates (21:45) -uitverkocht-
Genre: indie, synth pop, dream pop
Open: 20:30 - 22:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Tiigre, Abe and the Roomates

-Let op: wegens de Corona maatregelen is deze show vervroegd-

Abe & the Roomates
“Heartbreak in a leather jacket” is de slogan van dit kersverse vijftal, dat onder leiding van Abe van Warmerdam hele intieme liedjes schrijft. Eenvoudig kalmerende beelden en meeslepende muziek creëren een waardig eerbetoon aan een verloren vriend in hun nieuwste video genaamd; ‘Sam Oh Long Johnson’.
De muziek van Abe & Roomates gaat veel kanten op, van country, synthpop, grunge en jazz zijn genres die Abe en zijn vrienden niet links laten liggen. Ondanks deze bijzondere combinatie hoor je toch bekende geluiden die snel doen denken aan Eels, Kurt Vile en Spinvis.

Instagram: @Roodudes | Videoclip

Tiigre
Tiigre houdt van contrast en uit dit in levendige en diverse liedjes. Met een tedere stem levert songwriter Marta Arpini sterke boodschap na sterke boodschap die direct communiceert met het hart van de luisteraar. Dit talent wordt ondersteund door gitaargedreven indierock, die vaak verdrinkt in aantrekkelijke synthesizers hooks. Gooi hier nog een vleugje intrigerende harmonieën bij en je hebt het dromerige soundscape als die van Tiigre.

In 2019 bracht de band hun eerste single uit genaamd ‘Paper Boat’, waarmee ze getourd hebben in Italië, Duitsland en de nodige Nederlandse poppodia. 2020 zou voor hun een nieuwe Italaanse tour in petto hebben, maar door de huidige crisis focust de band zich op het maken van een nieuwe EP. Tiigre voelt als Phoebe Bridgers en Billie Marten.

Instagram: @tiigre_band | Live sessie


The Daily Indie presents: Abe & the Roomates + Tiigre
Za 10 september
20:30 - Doors // 21:00 - Showtime
Tickets: €10 (uitverkocht)

CORONA RICHTLIJNEN
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Select tickets
Ticket 21:15 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free