Thursday 24 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Cinetol presents: Stay Sick + Lifeless Past + Toto Boroto | nieuwe datum
Genre: postpunk, skatepunk, gothrock
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Stay Sick, Lifeless Past, Toto Boroto

Cinetol presents: Stay Sick + Lifeless Past + Toto Boroto | Nieuwe datum 

Stay Sick 
Stay Sick beweegt je met hun melodische riffs en gedreven beats de onzekerheid van de nacht in. Een samenwerking die van alle hoekjes van de wereld komt en in de rood getinte steegjes van Amsterdam bij elkaar kwamen met één gemeenschappelijk doel: mensen in beweging krijgen. "Post-punk energy with a twist of lime, you'll find yourself on the dance floor in no time." Verwacht een verassende mix van Post-Punk, Rockabilly en Skatepunk.

IG: @stay_sick
Spotify: https://spoti.fi/2X9hGB1

Lifeless Past 
'Homegrown' darkwave/postpunk duo. Het muziekproject 'Lifeless Past' werd in 2012 door songwriter/producer Satori op het eiland Curacao opgericht. Nadat de eerste demo goed werd ontvangen in internationale goth en darkwave kringen, besloot Satori het project door te zetten en werd Lifeless Past zoals we het kennen geboren. Het duo speelt sinds 2017 internationale shows, waaronder een tour door Los Angeles, California en Mexico. Lifeless Past combineert elementen van darkwave, gothic rock, punk en surfrock om tot een unieke eigen sound te komen. 

IG: @lifelesspast 
Spotify: https://spoti.fi/3vbwqMm

Toto Boroto 
Toto Boroto is een shoegaze/bedroom pop project uit Amsterdam. Varierend tussen solo en live band, zet het project lo-fi en mellow sounds neer met af en toe een luide noise uithaal. Het project richt zich niet alleen op het podium, maar maakte eerder al muziek voor (short)films waaronder Pariba die in 2019 werd genomineerd voor het NFF. 

IG: @toto.boroto 
Spotify: https://spoti.fi/3v6dQ8l

INFO 
Nieuwe datum | 24 maart 2022 
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30 
Tickets | 10,- 
Facebook event | link 

Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 24 March 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free