Issue #012 Published: 01-06-2017 // Written by: Okkie

De OCCII zoekt een Rock & Roll type die goed is met cijf€rs €n b€drag€n

Onafhankelijk Cultureel Centrum In It (OCCII) is ontstaan in 1992 in voormalig kraakpand de Binnenpret. Het gebouw waar vroeger paardentrams werden gestald werd toen verbouwd tot cultuurpodium en heeft zich vanaf die tijd langzaam maar zeker ontwikkeld tot een breed gewaardeerd podium voor live-muziek en kindertheater.
De organisatie is in handen van 3 (betaalde) coördinatoren en een grote groep vrijwilligers. Het bestuur van OCCII bestaat op dit moment uit 5 leden, waarvan 1 binnenkort vertrekt. We zijn daarom op zoek naar versterking. De ambitie is om het bestuur te versterken met een goede penningmeester.

Wie zoeken we?
We zoeken bestuursleden met affiniteit voor (muziek)cultuur en een do-it-yourself mentaliteit. Je weet wat veranderingsprocessen met zich meebrengen en wat er nodig is voor een organisatie in ontwikkeling. Als penningmeester hou je de financiële zaakjes van de organisatie in de gaten.

Hoe werken we?
Het algemeen bestuur vergadert één keer per twee maanden. In de komende periode kan het gebeuren dat er extra vergaderingen worden ingelast vanwege het veranderingsproces.
Wisselend vergaderen bestuursleden daarnaast mee met de algemene vrijwilligers vergadering die 1 keer per maand plaatsvindt. Alle vergaderingen zijn in principe in de avonduren. Bij voorkeur op dinsdag.
Als bestuurslid ben je een van de vrijwilligers. Er staat dus geen financiële vergoeding tegenover. Je zult het moeten doen met immateriële voldoening, gratis naar mooie concerten en een paar leuke uitjes.

Wie wil reageren?
Zin om ons verder te helpen groeien? Neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, Edwin de Jong. Via info@occii.org
Meer informatie over de organisatie vind je op onze website www.OCCII.org of je kan contact opnemen met de zakelijke coördinator Hilde Strijker. Zij is aanwezig op maandag, donderdag of vrijdag 020-6717778. 

Je kunt ook reageren via admin@occii.org of per brief naar: OCCII, o.v.v. sollicitatie bestuur, Amstelveenseweg 134, 1075 XL Amsterdam